Geschenken

  

Standaard in het assortiment

In de winkel staan tal van leuke en originele artikelen op een creatieve manier gemaakt en geschikt voor vele gelegenheden. Wat te denken van: Champagneflessen, koffiepotjes, bruidspaartjes, piano's, babyflesjes, bonbonnières, sigaren, oscars, schelpen, cacaovruchten, klompen, damesschoentjes, delftsblauwe tegels en klompen, tulpen, CD's enz. enz. en alles uitsluitend gemaakt van die overheerlijke chocolade!

 

Op maat gesneden

Naar wens kan ook, in overleg met de chocolatier, bijna alles in opdracht gemaakt worden. In het verleden zijn er al huizen gebouwd, helikopters, puzzels, schaakspelen, laptops, harten en nog heel veel meer. Origineel en allemaal even lekker.


Relatiegeschenken

Bedrijven kunnen bij ArtiChoc terecht voor originele geschenken zoals hun bedrijfslogo op een groot tablet chocolade of in het klein op bonbons, om uit te delen op recepties en feesten of mee te geven in een mooie doos. Voor prijzen en mogelijkheden kunt altijd u bellen of mailen.

 

Koffie en taart

Om “mee te nemen” of lekker op het bankje voor de winkel te nuttigen hebben wij naast onze eigen overheerlijke warme chocolademelk van echte chocolade, ook koffie van “Illimani”, een mooie zachte koffie uit Bolivia.

Om daarbij te eten maken wij een erg lekkere chocolade taart en verkopen wij taartpunten vanHoltkamp.

 http://www.illimani.net